Profesionalni upravnik

Profesionalni upravnik zgrade

Hidroizolacija ploče zgrade

Prikišnjavanje je štetno kako za ljude tako i za objekte. Prokišnjavanje zajedničke ploče zgrade je postao vrlo čest problem zbog velike starosti zgrada i neadekvatnog održavanja.

Sanacija vlage spada u hitne i neodložne radove, čim se primeti pojava vlage neophodno je hitno intervenisati. Da bi se vlaga uspešno sanirala neophodno je utvrditi uzroke nastanka tj. utvrditi oblik vlage.

Izvodimo radove na hidroizolaciji ploče zgrade.
Kontakt telefon: +381.60.6000.249

Kontakt email
info@profesionalniupravnikzgrade.com

 

PROFESIONALNI UPRAVNIK

PROBLEMI NE POSTOJE
POSTOJE REŠENJA!

Vlasnik stana brine o svom stanu. Neko treba da brine i o zgradi, odnosno zajedničkim delovima zgrade i to nije mala obaveza posebno kad je reč o zaštiti interesa vlasnika stanova stambene zajednice kao i same zgrade u celini.

Upravo je to razlog zbog čega preporučujemo našeg profesionalnog upravnika koji će da brine o Vašoj zgradi.

Naravno da i lice iz redova stanara koje je izabrano za upravnika zgrade obavlja svoj posao najbolje što ume, ali ne može se uporediti sa profesionalnim upravnikom, jer profesionalni upravnik ima položen ispit kojim je edukovan za tu vrstu obaveza i odgovornosti.

Balkan biznis klub d.o.o. je preduzeće koje pruža uslugu organizatora profesionalnog upravljanja u stambenim i stambeno-poslovnim zgradama preko profesionalnog upravnika.

Ukoliko ste zainteresovani da naš profesionalni upravnik bude i u Vašoj zgradi nazovite nas na telefon: +381.60.6000.249 ili zakažite sastanak na naš email: info@profesionalniupravnikzgrade.com

ZAKAŽITE SASTANAK SA PROFESIONALNIM UPRAVNIKOM

 

ISKUSTVO JE NAŠA PREDNOST!

Bavimo se poslovima upravljanja od 2002. godine.

Sa iskustvom preko 17 godina naš profesionalni upravnik osposobljen je da pokuša odgovoriti i ispuniti Vaše zahteve.

ZGRADA JE LEPA ONOLIKO KOLIKO SVI MI BRINEMO O NJOJ!

Detaljnije o uslugama koje pružamo

PROFSIONALNI UPRAVNIK - VIŠE OD 17 GODINA ISKUSTVA

.

Vlaga se manifestuje kao:

Atmosferska vlaga
Atmosferska vlaga od kiše ili snega nastaje u graničnim zonama građevine usled oštecenja krovnog pokrivača ili olučnog sprovoda, loše odrađenih spojeva, nezaptivenosti stolarije ili zakišnjavanja cokle. Rešenje problema se svodi na otklanjanje nedostatka ili izrade hidroizolacije. Zaostala vlaga najčešce sama ispari po obavljenom saniranju.

HIDROIZOLACIJA KROVA

Kondenzaciona vlaga
U pitanju je vlaga koja nastaje zbog loše termičke izolacije prostorija i neodgovarajuće ventilacije. Vodene kapljice, koje se najčešće sakupljaju u uglovima prostorija i pri plafonu (gde se obično nalaze neizolovane betonske grede), nastaju zbog razlike izmedu spoljašnje (kada je zimi napolju hladno) i unutrašnje (u prostoriji koja se zagreva) temperature.
Te nagle termičke promene dovode do kondenzacije vlage prisutne u vazduhu. Problem se rešava termoizolacijom objekta ili poboljšanim provetravanjem.

HIDROIZOLACIJA KROVA - BETONSKOG ELEMENTA

Vlaga od procurivanja
Ako je procurivanje vode nastalo usled oštećenja instalacija ili rezervara problemi se rešavaju jednostavnom popravkom uzročnika procurivanja. Ako je curenje vode nastalo ispod ravnog krova, ispod terase ili u podrumu razlozi su u hidroizolaciji (ne postoji hidroizolacija, loše izvedena ili oštećena hidroizolacija). Sanaciona hidroizolacija je složen problem, neke hidroizolacije se mogu sanirati a neko je potrebno raditi iznova.

Kapilarna vlaga
Kapilarna vlaga je najčešci “vlažni problem” i najsloženi je za saniranje. Nastaje zbog nepostojanja ili oštećenja horizontalne hidroizolacije (prekida) ispod zidova usled osobine vode da se kapilarno kreće putem osmotskih procesa. Manifestuje se tako što rastvorene soli izbijaju na površinu zida dovodeći do mrvljenja maltera i stvaranja belog praskastog sloja na površini zida (isoljavanje). Vlažni delovi zida usled kapilarne vlage su hladniji od okoline i na njima se dodatno kondezuje vlaga.

Rešenja koja se koriste radi sprečavanja kapilarne vlage se dele na ona koja presecaju penjanje vlage kroz konstrukciju i ona koja smanjuju njeno prisustvo u zidovima uz sprečavanje štetnog dejstva na površini zidova. Takođe, razvijene su i metode elektroosmoze koje uz pomoć slabih struja “okreću” smer kretanja vode i na taj način pospešuju isušivanje objekata.

PROFESIONALNI UPRAVNIK SA VIŠE OD 17 GODINA ISKUSTVA

Kontakt

Organizator profesionalnog upravljanja:
Balkan biznis klub d.o.o. Beograd
Pariske komune 2
11070 Novi Beograd
PIB: 103865805
MB: 20039850
+381.60.6000.249
info@profesionalniupravnikzgrade.com

Radno vreme:
ponedeljak - petak: 09:00 - 17:00 časova
subota-nedelja: od 12:00 15:00 časova

Hitne intervencije 24h:
telefon:
+381.60.42.42.838

HITNE INTERVENCIJE PROFESIONALNI UPRAVNIK

ZAKAŽITE SASTANAK SA PROFESIONALNIM UPRAVNIKOM

Informacioni sistem

PRIJAVA NA INFORMACIONI SISTEM

PRIJAVA NA INFORMACIONI SISTEM

Vaše je pravo da budete uvek i na vreme informisani

Detaljnije o informacionom sistemu